مشاوره آنلاین با دکتر احمد کاویانی در سامانه روبان
       
آدرس وب سایت: www.rubanapp.com 
آدرس اینستاگرام: @ruban_app 
دریافت نظرات و سوالات
موضوع - 7/1/1389
بیماری های پستان

قابل توجه بیماران محترم
از انجا که انجام مشاوره در این سایت با اشکالات و دشواری هایی روبرو بوده است، دکتر کاویانی به همراه گروهی از پزشکان شناخته شده در زمینه بیماری های پستان و با حمایت یک تیم حرفه ای از کارشناسان کامپیوتر، اقدام به راه اندازی سامانه و اپلیکیشن موبایل مشاوره چند تخصصی در زمینه بیماری های پستان نموده اند. این سامانه و اپ موبایل "روبان" نام دارد مشخصات منحصر به فرد زیر را داراست:

1- همکاری بیش از 20 پزشک با تخصص ها و فوق تخصص های مختلف که همگی از اساتید دانشگاه و دارای سوابق بسیار ارزشمند در حوزه تشخیص درمان سرطان در کشور هستند.
2- سهولت در دسترسی و راحتی کار با آن که باعث شده است افرادی با دانش کم از کامپیوتر بتوانند به راحتی با آن کار کنند و مشاوره مورد نظر خود را درخواست نموده و پاسخ آن را دریافت کنند.
۳. دریافت پاسخ سریع از دکتر کاویانی و یا سایر پزشکانی در حالت عادی زمان انتظار طولانی برای مشاوره دارند، در این سایت امکانپذیر است.

ورود به کلینیک تخصصی مجازی روبان

-----------------------------------------------------------
نام:
سوال شما:
پرسش و پاسخ
 
طاهره رجبی
26/10/1399ساعت 21:45:00
باسلام خسته نباشید خدمت آقای دکتر۳۳سالمه دوتابچه ۹ساله دارم که پسرنه سالم فقط سینه چپم شیر خورد وپسر۳سالم شیر ندادم دوماه پیش سونودادم دارو گل مغربی زینک وویتامین دی سفیکسم ۲۰۰روزی دوباراستفاده کردم دوباره سونو دادم بازهم مث سونوی قبلی هیچ تغییری نکرده ۱تغییرات فیبروکیستیک پراکنده درهردوسینه هادیده شد۲)۲عدد کیست حداکثر ۳میلی متر درهرپستان دیده شد۳)اتساع شیری جزیی دررترو آرئولدوطرف دیده شد۴)یک عدد لنف نوReactiveباهلیوم اکوژن بطول۱۲/۱۳دراگزیلای هرطرف مشاهده شد۵)علیهذاتطبیق باعلایم بالینی وکنترل سونوگرافیک توصیه میشود)روشهای درمانی چیه آیا بادارو بدون جراحی حل میشود ممنون میشم
 
محبوبه
21/10/1399ساعت 08:49:00
سلام خسته نباشيد دو سال پيش سونو سينه انجام دادم كيست داشتم كه گفتن مهم نيست امسال مجددا انجام شد يكي از كيست ها از ٥ميلي شده بود ٦ميلي و بازم سونوگرافيست گفتن خطرناك ميست اما با متخصص مشورت كن كه نسبت به دو سال پيش كه بزرگتر شده خطرناك نباشه و همين كه مايع درون همون كيسته غليظ تر از اون يكي كيستا بود
 
نگار
20/10/1399ساعت 18:29:00
سلام ببخشید دکتر آنکولوژی برای جلسه اول هرسپتین به تنهایی دگزا و ضد تهووع نداد اما برای جلسه دوم نوشته.مگه برای هرسپتین به تنهایی دگزا میخواد ؟
 
دیبا
16/10/1399ساعت 18:55:00
سلام آقای دکتر.من از سال 95ماستيت گرانالوماتوز دارم.دوساله ک بهتر شدم.وبراي بچه دوم اقدام کردم.دکتر زنان بهم قرص محرک تخمدان داد وچهاردوره مصرف کردم.الان میبینم ک سینه ی مقابل داره ماستيت میشه یعنی از عوارض قرص کلومفين ولتروزول هست تورو خدا راهنماييم کنیم?یعنی قرص تحریک تخمدان باعث برگشت ماستيت گرانالوماتوز میشه?
 
مژی
10/10/1399ساعت 11:18:00
سلام من مدارکمو برای آقای دکتر کاویانی در اپلیکیشن روبان فرستادم و ایشان با نهایت دقت و حوصله مدارک را بررسی و پاسخ دادند که برای من خیلی دلگرمی بود.امیدوارم آقای دکتر همیشه شاد وسلامت باشند.
 

27/9/1399ساعت 13:43:00
سلام آقای دکتر در سایت روبان شرح‌حال کامل رو ارسال کردم خواستم بدونم چند روز طول میکشه تا زحمت بکشین و نظرتون رو بدین؟
 

26/9/1399ساعت 20:31:00
با سلام و احترام مادر 84 ساله با وجتیشن اکسترنال از نیپل کاندید جراحی شدند. اما با توجه ریسک بسیار بالای قلبی عروقی، انجام عمل منوط به آنژیوگرافی و به احتمال زیاد CABG شده است. از طرفی با توجه به سابقه MI و CKD ناشی از دیابت، که ریسک دیالیز را افزایش می دهد پزشک قلب نیز این عمل را صلاح نمی داند. با توجه به عدم تحمل کموتراپی، تنها راه باقی ماند هورمون تراپی است که آنهم منوط به بیوپسی است. سوالم اینست آیا روش جدیدتری برای تشخیص HR postitive بودن توده، غیر از نمونه برداری وجود دارد؟ مثلا با آزمایش خون یا راههای غیرتهاجمی دیگر و سوال مهمترم اینکه با علم به عدم تاثیر داروهای هورمونی در صورت HR negative بودن، آیا شروع به استفاده از این داروها بدون بیوپسی، از نظر risk/benefit صلاح است؟ یک دنیا سپاس
 
بدون نمونه برداری امکان بررسی رسپتور ها وجود ندارد. می توان بیوپسی سوزنی در شرایط سرپایی و با بی حسی موضعی انجام داد. با توجه به درصد بالای مثبت بودن رسپتور ها به ویژه در سنین بالا، اگر اصلا امکان نمونه برداری نبود میتوانند هورمون درمانی را به صورت empiric شروع کنند (تحت نظر پزشک معالج)
27/9/1399ساعت 05:03:00
 
 
شیما
25/9/1399ساعت 13:04:00
باسلام یک ماه پیش عمل ابسه پستان انجام دادم بعدازیک ماه دوباره ابسه برگشت حالا سینه ورم داره وخودبه خودراه بازکرددرحال استفاده قرص کورتون وانتی بیوتیک خواستم سوال کنم ضررنداره دوتارواستفاده میکنم؟
 
این شرح برای دریافت راهنمایی کافی نیست. لازم است مدارک کامل بررسی شوند
27/9/1399ساعت 05:00:00
 
 
فاطمه رضایی
25/9/1399ساعت 12:30:00
در مورد لنف نود ری اکتیو
 
این قسمت را بخوانید: http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
27/9/1399ساعت 04:59:00
 
 

24/9/1399ساعت 22:44:00
سلام سونو سینه انجام داد سینها سالم هستن فقط یک خط نوشته لنف نود بانیدوس اکوژن زیریکسانت زیربغل مشاهده شد
 
این قسمت را بخوانید: http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
25/9/1399ساعت 01:42:00
 
 
پریسا
23/9/1399ساعت 09:42:00
سلام روزتون بخیر 34 ساله هستم هفته پیش سونوگرافی سینه رفتم فقط جهت چکاب سالیانه. دکتر سونوگراف این رو برای دکتر نوشت: - لنف نود پاتولوژیک با افزایش فوکال ضخامت کورتکس به حداکثر ضخامت 5.7 میلی متر در ناحیه اگزیلاری چپ مشاهده میشود که بیوپسی از آن توصیه میشود. ناگفته نماند سال 93 هم انجام داده بودم سایز این لنف 6.5 بوده اما دکتر اون زمان گفتن نرماله. و اینکه یک هفته قبل از سونو من تزریق واکسن کزاز را روی بازوی چپم انجام داده بودم. دیشب به متخصص داخلی و پستان مراجعه کردم معاینه کرد و دید گفتن نیازی به بیوپسی نیست و اصلا نگران کننده نیست. اما هنوز استرس دارم میتونم نظر شما اساتید رو هم بدونم؟ خودم هنگام معاینه هیچی احساس نمیکنم. سرطانی نیست؟
 
با این اطلاعات نمی توان راهنمایی دقیق کرد. لازم است همه مددارک بررسی شود و معیانه نیز انجام شود. ضخامت کورتکس با اندازه لنف نود متفاوت است. اگر شکی به موارد التهابی و عفونی وجود داشته باشد میشود بعد از دو هفته درمان با آنتی بیوتیک مجددا سونو کرد. اگر مدارکتان کامل است می توانید از روبان بفرستید تا بررسی شود.
25/9/1399ساعت 01:41:00
 
 
طاهره
18/9/1399ساعت 13:06:00
در چکاپ روتین در سینه چپ در بافتش توده ای ۱۶ میلی مشاهده شد.نمونه گیری شد در حواب ازمایش به فیبرو کیستک هم اشاره شده چون سینه ام فیبرو کیستیک هست و اشاره intraductal papilloma Uauai ductai hyperplasia Consistent with flat epithelial atypi اشاره شده یک جراح گفت مشکلی نیست ولی دو جراح گفتن باید خارج بشه در این وضعیت کرونا نگرانم ۴۸ سالمه و سابقه بارداری تداشتم و سابقه سرطلان هم نداریم لطفا رهنمایی بفرمایید.
 
برای راهنمایی لازم است مدارک تصویربرداری و نیز پاتولوژی دیده شوند. در صورت تمایل میتوانید در روبان مدارکتان را ارسال نمایید. اجمالا یکی از مواردی که فیبروکیست ها و پاپیلوم ها نیاز به جراحی دارند وجود آتیپی است که ظاهرا نمونه شما داشته است
25/9/1399ساعت 01:39:00
 
 
Khadije
18/9/1399ساعت 07:34:00
سلام خسته نباشید چندعددلنف نوباحفظ ناف اکوژن ونمای nonsuspiciousبه ابعادراست ۱۹/9وچپ ۱۷/6دردواگزیلادیده میشودچچکارکنم خطریه
 
این قسمت را بخوانید: http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
25/9/1399ساعت 01:35:00
 
 
فاطمه افتخاری
17/9/1399ساعت 22:54:00
سلام و خسته نباشید . من تو سینه چپم ماستیت گرانولوماتوز دارم الام مدت ۴ماهه که پردنیزولون میخورم که از ۵میل شروع شده والان دوز ۱۷/۵میل میخورم خودم احساس میکردم که کوچک شده قبلا ابعاد 10*40 mm و6*20 mm هر دو در سینه چپ در یک امتداد بود الان بعد از دو ماه سونو دادم وابعادش 8*44mmو 9*20 mm شده میخواستم ببینم چرا با وجود خوردن کورتون باز کوچک نشده .من خیلی نگرانم ممنون میشم که راهنمایی کنید
 
کورتون درمان قطعی ماستیت گرانولوماتوز نیست. این قسمت را بخوانید.http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?PageID=196
25/9/1399ساعت 01:35:00
 
 
زهرا
17/9/1399ساعت 20:31:00
سلام من یه توده سالید هترواکویک باحدودمیکرولبوله درسینه راستم دارم نوشته درسنوم لنف نودپاتولوژیک رویت نشد نمونه برداریم رفتم جوابش فعلا نیومده خیلی نگرانم تا جوالش بیاد ایا این سرطانه ۲۹سالمه
 
با این اطلاعات نمیشود نظر قطعی داد زیرا بسیاری از بیماری های خوش خیم و یا بدخیم سینه ممکن است این تصویر را ایجاد کند
25/9/1399ساعت 01:34:00
 
 
نسترن
17/9/1399ساعت 16:02:00
سلام اقای دکتر خسته نباشید من قبلا مشاوره هم داشتم تو روبان فقط یه سوال من پریود نشدم این ماه الان اگه دکتر پروژسترون بنویسه باز خطرناکه برام یا نه ؟؟به دلیل هایپرپلازی فلورید همراه با پچ فیبروکیستیک منع مصرف استروژن دارم خواستم بدونم پروژسترون هم برام خوب نیست خیلی خیلی ممنونم
 
طبیعتا با توجه به مشاوره های زیادی که در این کلینیک انجام میشود تشخیص شما از بین آنها مقدور نیست و لی پروژسترون در کل برای فیبروکیست ها منع مصرف ندارد.
25/9/1399ساعت 01:32:00
 
 

17/9/1399ساعت 09:33:00
سلام اقای دکت خسته نباشی در جواب ماموگرافیم بود چند لنف با نمای راکتیو در اگزبلاری دو طرف دیده شده و در سونو تغیرات فیبروکیستیک منتشر در حد mildدر گلاندولار زون در هودو پستان با ارجحیت در لترال دیده میشود ممنون میشم منو راهنمایی کنید ۵۰ساله از امل
 
این مواردی که نوشته اید در ماموگرافی نکته بدی به نفع بیماری بدخیم نیستند
25/9/1399ساعت 01:31:00
 
 

14/9/1399ساعت 05:19:00
سلام خداقوت ببخشید برا زخم نوک سینه ها بعد از زایمان چه باید کرد خوب نمیشه دارو خوراکی و پماد هم زیاد استفاده شده الان ۲۳ روزه... ممنون
 
نیاز است توضیحات کامل و نیز آخرین بررسی ها ارسال سود. در صورت تمایل میتوانید از سایت روبان مشاوره بگیرید و یا به جراح مراجعه کنید
16/9/1399ساعت 16:01:00
 
 
سعيده
13/9/1399ساعت 09:24:00
در بررسي سونو در Farzone ساعت ١-٢پستان چپ ندول نسج نرميبيضي شكل هيپو اكوئيك با حدود مشخص و مركز اكوژن به ابعاد5.2*2.6mm ديده شد كه يافته benign بوده با لنف نود اينتراممري سازگار است. در نواحي اكزيلري لنف نودهاي تيپ bengin ,reactive با SADحداكثر 6-7 mmديده شدند. لنف نود پاتولوژيك ديده نشد.
 
این یافته ها هیچیک به نفع وجود سرطان نیست. در صورت طبیعی بودن معاینه توسط جراح پستان، میتوانید بررسی های دوره ای انجام دهید.
16/9/1399ساعت 16:00:00
 
 
ارمغان عقدایی
11/9/1399ساعت 19:19:00
سلام دکتر جان من ۴سال پیش در ماه ۳وماه ۱۰ ۹۴درناحیه اگزیلاری چپ وراست لنف نود داشتم که بزرگترین ان ۱۹م م بوده من سونو خود را برای دکتر کاویانی فرستادم وگفتن مشکلی نیست ومن تا الان دیگه نرفتم نه دکتر نه سونو ایا مشکلی پیش میاد و مشکلی هم ندارم
 
به هر حال نمی توان بدون انجام معاینه تصمیم گرفت. ولی اگر معاینه طبیعی باشد، سونوگرافی کنترل هر 6 ماه و در صورت خوب بودن آن ، معاینه سالانه توصیه میشود.
16/9/1399ساعت 15:59:00
 
 
ماهرخ فاتحی
9/9/1399ساعت 14:32:00
سلام خسته نباشید سنو مادرم اگزیلرچپ یک لنف نودبامراکز نود اکوژن fatty helium benignبه ابعاد5.5*13 مشاهده میشود لنف نود پاتولوژیک دراگریلری راست مشاهده نشد ممنون میشم راهنمایی بکنید
 
این قسمت را مطالعه کنید: http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
16/9/1399ساعت 15:58:00
 
 
سمانه حمیدی
7/9/1399ساعت 08:27:00
لنفاد نوپاتی باهیل اکوژن به ابعاد ۱۵×۷م م وضخامت کورتکس ۱/۸م م دراگزیلاری چپ رویت شد
 
این قسمت را مطالعه کنید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
8/9/1399ساعت 21:32:00
 
 
Fatehma
6/9/1399ساعت 04:19:00
با سلام ۲۷ سالمه سونو پستان انجام دادم همه چی نرماله ولی تعدادی لنف فود ری اکتیو با نمای آگزیلاری مشهود شد یعنی چه باتشکر
 
این قسمت را مطالعه کنید. http://www.dr-kaviani.com/default.aspx?pageid=206
8/9/1399ساعت 21:30:00
 
 
شیرین
3/9/1399ساعت 02:16:00
سلام اقای دکتر وقت بخیر من بیوپسی سینه راست انجام دادم و نتیجه ماستیت گرانلوماتوز رو نشون داده.الان دکتر عفونی دوز بالای کورتون واسم نوشته که به مرور داره کمش میکنه من به یکباره بعداز مصرف کورتون ی مقدار از سینم کبود شد میتونه خطرناک باشه؟؟؟من میتونم باردار شم ی پسر سه ساله دارم
 
راهنمایی نیاز به داشتن همه مدارک و سوابق دارد و اگر مایلید مشاوره در سایت روبان بگیرید.
8/9/1399ساعت 21:29:00
 
 
ارزو
30/8/1399ساعت 18:50:00
میخواستم ببینم فیبرواندوم سینه خطرناکه؟دوبار سونوگرافی کردم گفتن فیبرواندوم دارم
 
این قسمت را مطالعه کنید. http://www.dr-kaviani.com/Default.aspx?PageID=182
8/9/1399ساعت 21:27:00
 
 
فرنوش
29/8/1399ساعت 07:37:00
با سلام جناب آقای دکتر مادرم در سال 91 در سن 61 سالگی دچار سرطان سینه راست مهاجم شدن که سه تا از غدد لنفاوی رو درگیر کرده بود، عمل شدن توده و پنج تا از غدد لنفاویشون برداشته شد چهار جلسه شیمی درمانی و پرتو درمانی شدن، تا امروز که در سونوگرافی دوره ایشون گویا غدد لنفاوی متورم است: Evidence of post op changes is seen at right UOQ. There is an intramammary lymph node about 8.6 * 4 mm in lateral part of right breast far zone in chest wall. There is no gross cystic or solid lesion. There is a 7.7* 4.5 mm lymph node with 2.5 mm cortex at right axillary region, another lymph node about 7*4.8 mm also in right axillary region with 3.3 mm cortex is seen so due to pationts history FNA/CNB is recommended. ممنون میشم مارو راهنمایی بفرمایید . از استرس نجات بدید.
 
راهنمایی نیاز به داشتن همه مدارک و سوابق دارد و اگر مایلید مشاوره در سایت روبان بگیرید.
8/9/1399ساعت 21:28:00
 
 
مریم خلیل پور
28/8/1399ساعت 14:02:00
سلام آقای دکتر تعداد لنف تود با نمای ری اکتیو به حداکثر دیامتر ۲۰ م م در آگزیلاری چپ نشون داده اگه توده سرطانی باشه ایا به گره لنفی رسیده و بیماری پیشرفته است ممنون اگه جواب بدید🙏🏻
 
صرف وجود عقده لنفی بدون علایم سرطان اهمیتی ندارد ولی اکر سرطان وجود داشته باشد، بزرگی عقده های لنفی وضع را بد تر می‌کند.
8/9/1399ساعت 21:25:00
 
 
مریم خلیل پور
27/8/1399ساعت 16:58:00
دیستورشن خفیف ساختمان اطراف به ابعاد تقریبی ۲۳* ۱۶م۰م حدود ساعت ۴ به فاصله ۳ سانتی متر از نیپل دربرست چپ نشانه جیست؟
 
این ضایعه نیاز به بررسی دارد. باید مدارک دیده شود
28/8/1399ساعت 03:27:00
 
 
بهاره
26/8/1399ساعت 16:36:00
سلام جناب دکتر خسته نباشید جناب کاویانی من مبتلا ب ماستیت گرانولو ماتوز هستم توی تیرماه رفتم دکتر رماتولوژی بهم پردنیزلون ۵ داد همون رو خوردم سینم خیلییی خوب شد کلا دیگه زخما بسته شد توده نداشتم ولی التهاب بدنم ۶۰ بود دوباره هم برام ازمایش نوشت ک من دیدم زخم نیس و توده نیس نرفتم دارومم کم کم قطع کردم تا اینکه دوسه روز پیش ی قرمزی خیلی کوچیک رو سینم اومده نمیخوام دارو بخورم التهاب بدنم بالاهس هنوز میگم اگه دارو نخورم با وجود التهاب مشکلی برام پیش نمیاد؟یکم احساس میکنم چشمم تار میبینه
 
در سامانه کلینیک مجازی بیماری های پستان جواب داده شد
28/8/1399ساعت 03:26:00
 
 
اژدر
25/8/1399ساعت 12:57:00
سلام آقای دکتر پسر من ۳سال و نیمه هست در سونو گرافی ناحیه تناسلی در دوطرف لنف نود ری اکتیو با اندازه ۵ میلی متر مشاهده شده در ناحیه اینگوئینال میخواستم ببینم خطرناک هست؟ خیلی استرس دارم
 
باید با متخصص مربوطه مراجعه کنید ولی این نوشته ها دلیل بر وجود بیماری بدی نیست
28/8/1399ساعت 03:26:00
 
12345678910...>>